Disclaimer

De informatie op de websites van Icares wordt met grote zorg samengesteld. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen is verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Icares kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Icares.com bevat links naar websites van derden. Icares is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bedoelde websites van derden. Icares is niet aansprakelijk voor de inhoud van per link verbonden websites van derden en staat niet in voor de inhoud of de juistheid van materiaal dat op de websites van deze derden staat. Indien je besluit om de per link verbonden websites van derden te bezoeken doe je dat op eigen risico.

(Interesse)testen

Op Icares.com staan diverse (interesse)testen en zoekingangen. Icares kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de resultaten, gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van deze tests en zoekingangen.

Bronvermelding

De informatie op het Icares.com is onder voorwaarden beschikbaar voor gebruik door derden. Indien u informatie van de website Icares.com verveelvoudigt, dient u Icares als bron te vermelden. Beschikbare data mag niet voor louter commerciële doeleinden worden gebruikt. Indien de gebruiker in strijd met de disclaimer handelt, kan Icares het gebruik door derden verbieden op grond van de disclaimer.

Over de disclaimer

Icares behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Vragen of opmerkingen?

Mocht u informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, neem dan contact met ons op. Icares staat altijd open voor vragen of opmerkingen over onjuistheden of verbeteringen.